IMAGINI ȘOCANTE în Mamaia – într-o baltă de sânge după ce a fost spulberată de un autoturism! Femeia s-ar fi aruncat în fața mașinii

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină la un accident ce a avut loc în urmă cu puțin timp pe bulevardul Mamaia, lângă Hotelul Milenium. Din primele informații, o femeie a fost rănită grav după ce a fost lovită de o mașină.

Potrivit martorilor, femeia ar fi traversat strada prin loc nepermis, iar șoferul a claxonat-o de mai multe ori. Când a ajuns cu mașina în dreptul femeii, aceasta s-a aruncat în fața autoturismului.

Cadrele medicale încearcă să-i salveze viața femeii. La fața locului se află și echipaje de la Poliție. În acest moment, șoferul VW-ului care a lovit-o pe femeie este testat cu aparatul etilotest de către polițiști.

CONSTANȚA. IMAGINI ȘOCANTE pe Mamaia - într-o baltă de sânge după ce a fost spulberată de un autoturism! Femeia s-ar fi aruncat în fața mașinii - IMAGINI EXCLUSIVE

UPDATE 17:30 “La data de 15 aprilie, în jurul orele 16.20, un bărbat, de 18 ani, din Constanța, a condus un autoturism pe bd. Mamaia din Constanța, banda a doua, dinspre bd. Tomis către str. Ion Rațiu, și ajungând în dreptul Spitalului Militar, a surprins și accidentat grav o femeie, de 50 de ani, din Constanța, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure din partea dreaptă a conducătorului auto”, se arată într-un comunicat al Poliției.

sursa: reporterntv.ro