Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Informaţii din trafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN7 Brezoi – Sibiu, la kilometrul 228+800  de metri, traficul rutier a fost reluat pe un fir, alternativ dirijat de polţişti. Reamintim că, din cauza unui accident circulaţia a fost oprită.

Se estimează ca în aproximativ 45 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

În judeţul Ilfov, se circulă restricţionat pe DNCB la intersecţia cu DN1A(localitatea Mogoşoaia), din cauza unui autotren care a lovit sensul giratoriu şi s-a răsturnat. Şoferul a fost rănit uşor. Traficul către Mogoşoaia a fost deviat pe DN1A- Chitila Pădure.Pe timpul manevrelor de repunere pe roţi a autovehiculului traficul va fi blocat.

În continuare se menţin cele trei restricţii de tonaj instituite ca urmare a acumulării de apă pe carosabil, respectiv:

– DN10 Buzău – Braşov, judeţul Buzău – restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

– DN22 Smârdan – Măcin, judeţul Tulcea – restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone şi restricţie de viteză de 60 km/h;

– DN22E Garvăn – I.C. Brătianu, judeţul Tulcea – aceeaşi restricţie pentru tonajul greu, pe tronsonul kilometric 0+000-14+276, iar între kilometrii 13+950 şi 14+276, este impusă şi restricție de viteză, de 10 km/h, fiind totodată interzisă şi oprirea.

Amintim, de asemenea, că în judeţul Dâmboviţa, traficul feroviar este întrerupt pe ruta CF 904 Fieni – Pietroșița, din cauza alunecării terasamentului de la kilometrul 65+150.

Sursa:livetraffic