Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Avion Tarom, implicat într-un grav incident la Iași

Avion Tarom, implicat într-un grav incident la Iași. A pierdut combustibilul pe pistă!
Un grav incident a avut loc pe Aeroportul din Iași, unde o cursă TAROM a fost amânată mai multe ore din cauza unei scurgeri masive de combustibil din rezervorul avionului. Pasagerii au văzut cum kerosenul se scurge pe pistă, iar echipele de intervenție au tras combustibilul înapoi în cisternă. Avionul a fost reparat iar incidentul a fost trecut sub tăcere.
Zborul Tarom Iași-București din 30 aprilie a fost ținut câteva ore la sol din cauza unei situații extrem de periculoase care ar fi putu avea urmări grave dacă echipele tehnice nu ar fi intervenit la timp. Cu câteva momente inainte de decolare, personalul care alimenta aeronava cu combustibil au observat ca o conducta s-a spart și din avion curge kerosen. Combustibilul a făcut baltă pe pista folosita ca platforma de parcare și cale de rulare. Kerosenul este extrem de inflamabil pentru că are o cifră octanică mult mai mare decât benzina. In aceste condiții, zborul a fost amânat timp de câteva ore bune, arată Bună Ziua Iași.
Sursa:libertatea.ro