Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

ACCIDENT SPECTACULOS. O mașină a rămas suspendată pe un stâlp de electricitate

Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului pe o stradă din Pitești, iar autovehicului s-a izbit violent de un stâlp de electricitate, pe care a rămas suspendat. Martorii susțin că bărbatul aflat la volan a scăpat cu viață, reușind să iasă prin zona lunetei.

Un accident spectaculos a avut loc marți seară, pe o stradă din zona Amat din municipiul Pitești. Martorii susțin că în jurul orei 22:45 șoferul unui Opel Astra care circula cu viteză foarte mare a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat și s-a încolăcit în jurul unui stâlp de electricitate, rămânând suspendată pe acesta. Șoferul, care se afla singur în mașină, a reușit să iasă prin zona lunetei, el nefiind rănit grav, au precizat sursele citate.

De asemenea, unii dintre cei care au văzut incidentul au afirmat că autoturismu Opel rula cu viteză mare penrru că șoferul se întrecea cu un alt autovehicul.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale și ale Poliției, care a deschis un dosar în acest caz.

Video AICI.

sursa: reporterntv.ro