Şansă la viaţă pentru un copil de 2 ani după ce a căzut de la etajul 4

Un băiețel de 2 ani, din Constanța, a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuia, norocul lui fiind că pământul pe care a picat era proaspăt săpat, căzând pe moale. Copilul a fost internat, pentru investigații, la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Incidentul a avut loc în cartierul Km 4-5, într-un bloc de patru etaje de pe strada Nicolae Grindeanu. Serviciul Județean de Ambulanță Constanța a fost alertat să intervină pentru salvarea unui copil, de 2 ani, care căzuse de la fereastra unui apartament de la ultimul etaj al blocului. Purtătorul de cuvânt al SAJ, Claudia Tatarici, spune că micuțul era conștient, stabil, dar speriat.

Norocul copilului a fost că a căzut pe pământ, care era moale, proaspăt săpat în grădina de lângă bloc. Când a fost preluat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Constanța, băiatul nu părea să aibă traumatisme majore. A fost internat pentru investigații de specialitate. În momentul incidentului, în apartament era doar bunica micuțului și fratele acestuia, părinții fiind la serviciu.

sursa: evz.ro