Tragedia care şochează România! Fotografiile care te lasă fără cuvinte

18 mai 2018. Ziua Inaltarii Domnului. La români, Înălţarea se mai numeşte şi Ispas, după numele unui martor al Înălţării Domnului. Se spune despre el că era un om plin de veselie. De aceea, această zi trebuie petrecută cu voie bună. In aceasta zi de mare sarbatoare insa, la Jibou, patru tinere din Maramures si-au pierdut viata intr-un teribil accident rutier. Masina in care erau a fost spulberata de tren. Inainte de producerea tragediei maramuresencele au petrecut la festivitatea de absolvire a facultatii conform vasiledale.ro.

Singura supravietuitoare a carnagiului de la Jibou a fost o a cincea tanara, tot din Maramures, cea care conducea autoturismul marca Ford.
Coincidenta sau nu, in urma cu cateva zile soferita a postat pe pagina de socializare un mesaj al Invierii!

Mai mult, masina cu care se intorceau de la festivitatea de absolvire a Facultatii Tehnice Cluj fusese pusa in vanzare in urma cu ceva timp.

Iar concidentele stranii nu se opresc aici. Imediat dupa producerea tragediei, un martor a facut o fotografie care te lasa pur si simplu cu gura cascata. La o privire atenta a pozei se poate vedea mai multe raze de lumina coborand din cer. Si daca ai o privire si mai agera pe cer se vede ceva ce pare a fi un chip. Al cui? Doar Dumnezeu poate stii. Ce este cert insa, pe pamant, zaceau fara suflare patru tinere de nici 21 de ani.

“Joi, la ora 18.03, Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină la un accident feroviar petrecut la ieşirea din localitatea Jibou spre Someş Odorhei. Un autoturism în care se aflau 5 persoane a fost lovit la nivelul de trecere de cale ferată de trenul personal 4046 care se deplasa pe ruta Baia Mare Jibou. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea a două victime, una a fost predată unui echipaj al ambulanţei care a transportat-o la UPU SMURD Zalău, iar cealaltă a fost găsită decedată. Alte trei victime de sex feminin (cu vârste între 21 şi 22 de ani) au fost găsite decedate în afara autoturismului”, au precizat reprezentanţii ISU Sălaj.

sursa: jurnalmm.ro