Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Horoscop zilnic: Berbecii trebuie să fie prudenţi la locul de muncă. Racii încep o nouă viață

 Berbec
Fii atent la ce declari în fața colegilor de muncă pentu că ai tendința de a exagera, critica sau chiar de a minți pentru a-ți clădi o reputație falsă şi  riști să fii repede prins. Folosește-ți intuiția.

 Taur

Astăzi ai idei creative și inspirate. Este momentul să citeşti acele cărți care ți-au atras mai demult atenția. Cultura generală se poate azi îmbogăți cu noi cunoștințe ce se vor dovedi de folos mai târziu.

 Gemeni

Partenerul te surprinde astăzi cu o surpriză, poate o excursie într-un loc preferat. În acestă perioadă este indicat să încerci să recâştigi încrederea oamenilor importanți din viața ta, pentru viitorul tău.

 Rac

S-ar putea să începi o nouă etapă din viață, posibil că vei primi o propunere de colaborare sau îți vei găsi un loc nou de muncă sau vei primi noi provocări la muncă. O zi bună din punct de vedere financiar.

 Leu

Ai un program încărcat, cu multă alergătură. Dacă ești singur, o nouă idilă este pe cale să se lege, încearcă să nu i te împotrivești. Vrei să faci o schimbare în planurile tale de viitor iar astrele te susţin.

 Fecioară

Nervozitatea te poate împiedica să iei deciziile potrivite deși este o zi care predispune la succes material. Încearcă să vezi situațiile şi dintr-o altă perspectivă. Ai un proiect pe care unii îl vor comenta răutăcios.

 Balanţă

Legăturile de prietenie care nu îți aduc nicio satisfacție sau bucurie se pot rupe Astăzi. În locul lor vor veni alte ființe ce te vor propulsa profesional, spiritual şi social. Crezi mai departe în visele tale.

 Scorpion

Astrele îţi recomandă să nu exagerezi cumpărând cadouri scumpe celor dragi, deoarece se întrezăresc posibile probleme financiare pe viitor și este important să economisești bani. Evită tranzacţiile riscante.

 Săgetător

Cei din anturaj sunt dispuși să-ți dea sfaturi, dar nu toți au intenții bune. Posibil să te ghideze pe căi greșite și să te trădeze cu bună știință. Din fericire îți dai seama la timp de ceea ce vor să facă.

 Capricorn

Nervozitatea accentuată generează conflicte cu partenerul de viață. Încearcă să te destăinui celor din anturaj. Acest lucru poate scurta o perioada de suferință. S-ar putea ca ei să te ajute, găsind soluții într-un mod mai rapid.

 Vărsător

Primeşti  veşti excepţionale, la care  nu te aşteptai deloc cu puțin timp în urmă. Încearcă să nu devii irascibil când cineva din echipă nu este de acord cu ideile tale. Lucrurile bune apăr când nu te aştepţi.

 Peşti

Sunt șanse să intri în posesia unui sume de bani dacă ai împrumutat pe cineva sau ai stabilit să obții un comision în urma unei tranzacții. Problemele financiare se vor rezolva mai repede decât îţi închipui.

Sursa:jurnalulnational