Scene deprinse dintr-un film! A zburat cu mașina 2 metri!

Incident neobișnuit la Botoșani. Un șofer s-a trezit aruncat în aer cu tot cu mașină, în timp ce rula pe o stradă din municipiu. Mașina a fost pur și simplu proiectată la doi metri înălțime după ce a trecut în viteză peste o gură de canal.

Un incident neobișnuit a fost filmat în trafic de un botoșănean. Acesta a suprins zilele trecute, în timpul unei reprize de ploaie torențială, cum un autoturism este pur și simplu aruncat în aer, după ce trece peste o gură de canal. Evenimentul a avut loc pe Calea Națională, una dintre arterele principalele ale orașului. Deși șoseaua era practic inundată din cauza ploii, șoferul unui autoturism Dacia Logan a trecut în viteză peste o gură de canal care defulase. În acel moment, partea din spate a autoturismului a fost pur și simplu aruncată la o înălțime de aproximativ doi metri, mașina scăpând ca prin minune fără să se răstoarne.

Șoferul Daciei a tras speriat pe dreapta și a verificat mașina, mai ales că partea din spate părea că suferise avarii considerabile. Întregul incident a fost filmat de un botoșănean și postat pe profilul de Facebook al lui Sorin Cotlet.

Video aici.