Accident la Costuleni în care au fost implicate organele de poliţie

Inca un politist din Iasi, agent sef principal, s-a urcat baut la volan si a provocat un accident rutier pe raza localitatii Costuleni.

Agentul se afla in patrula impreuna cu un jandarm iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si s-a izbit violent intr-un copac. In urma impactului, atat politistul care se afla la volan cat si jandarmul au fost raniti. Colegul politistului care isi desfasura activitatea la postul de Politie Comarna, l-a testat pe acesta cu aparatul alcooltest iar rezultatul a fost de 0.19mg alcool pur in aerul expirat, o alcoolemie care nu este de dosar penal, insa este revoltator faptul ca un politist se poate urca la volan sub influienta bauturilor alcoolice.

Initial politistul care a provocat accidentul a spus ca s-a ferit de o caprioara.

Trebuie amintit faptul ca in urma cu cateva saptamani, un alt politist din cadrul IPJ Iasi a provocat un accident rutier grav si a murit, tot dupa ce consumase alcool.

Reprezentantii IPJ Iasi au precizat ca politistul se afla in timpul serviciului. Acum, la spital, acestia se afla sub supravegherea medicilor.

Conducerea IPJ Iasi a dispus declansarea cercetarii disciplinare fata de politist.

accident_costuleni1   accident_costuleni2

Sursa:bzi