Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Cum a SUPRAVIEȚUIT o femeie din Vâlcea două zile într-o fântână

O femeie dintr-o comună vâlceană în vârstă de 41 ani, a supraviețuit două zile într-o fântână după ce aceasta a căzut accidental. Femeia țipa groznic pentru a se face auzită și a se salva.

În momentul în care fost scoasă de pompieri, femeia era teafără și prezenta traumatisme minore, anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea. „Am fost anunţaţi prin 112 de un trecător care i-a auzit strigătele. Fântâna, cu un diametru de 1 metru şi 10 metri adâncime, se află pe un câmp în spatele unei anexe dezafectate şi, din câte se pare, femeia ar fi căzut accidental în ea. Puţul era neacoperit şi în jurul lui era foarte multă vegetaţie. Echipajul de pompieri care a coborât după ea a găsit-o conştientă”, a declarat Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

După jumătate de oră de la sosirea echipejelor, pompierii au scos-o din fântână cu traumatisme minore, fiind dusă de urgență la spital de către un echipaj al ambulanței.

sursa: evz.ro