Un tânăr din Vrancea a murit electrocutat după ce urcat pe un vagon de marfă pentru a-şi face un SELFIE

Incidentul s-a produs în gara Focşani, miercuri în jurul orei 3.50. Un angajat al companiei feroviare i-a anunţat pe poliţiştii de la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare că doi tineri s-au electrocutat în timp ce se aflau pe un vagon cu marfă staţionat în gară.

Unul dintre tineri a reuşit să coboare de pe tren şi a fost transportat la spital, dar celălalt nu a mai putut fi salvat de echipajele de la Ambulanţă. Anchetatorii veniţi la faţa locului au aflat că cei doi au încercat să facă un selfie.

„La ora 3.50, colegii din cadrul Postului de politie TF Focşani au fost sesizaţi de către impiegatul de mişcare al Staţiei CFR Focşani cu privire la faptul că doi tineri s-au urcat pe vagonul unui tren de marfă şi s-au electrocutat. Se pare că cei doi au urcat pe vagon pentru a face o fotografie. Tânărul care a supravieţuit are 24 de ani, celălalt are 22 de ani. Rănitul a fost dus la spital, are arsuri minore pe mână. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de pompieri, care a coborât tânărul mort de pe acoperişul trenului.

Incidentul din Gara Focşani nu a perturbat traficul feroviar.

sursa: mediafax.ro