Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

ȘOCANT! Accident soldat cu cinci victime. Un bebeluş este în comă, iar un bărbat a decedat

Noaptea trecută, în jurul orei 23.30, mai multe echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe centura ocolitoare a municipiului.

Accidentul s-a produs la intersecţia dintre centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin cu drumul care duce spre satul Cerneţi Cerneţi, iar cele patru victime se îndreptau către Drobeta Turnu Severin, când un şofer nu a oprit, deşi ar fi trebuit să acorde prioritate.

Impactul a fost extrem de violent, maşina care circula regulamentar fiind răsturnată cu roţile în sus.În urma accidentului au rezultat cinci victime, dintre care un copil în vârstă de 8 luni, aflat în comă de gradul 3 şi transportat la UPU cu un autoturism. Celelalte patru persoane, adulte, au fost transportate la UPU de către ambulanţele SAJ. A fost vorba despre un bărbat (bunicul copilului) aflat în stop cardio-respirator, care a ulteror a decedat, o femeie semiconştientă, cu politraumatisme  şi alţi doi bărbaţi, conştienţi, prezentând traumatisme minore.

Pompierii s-au deplasat cu o autospecială cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea şi o ambulanţă SMURD şi au acţionat pentru acordarea primului-ajutor victimelor, împreună cu echipajele SAJ.

Pompierii au intervenit şi pentru asigurarea măsurilor specifice de apărare împotriva incendiilor.

Sursa:adevarul