Munţii Bucegi ascund o CĂRARE BLESTEMATĂ pe care oamenii dispar fără urmă

De-a lungul timpului au apărut numeroase poveşti fantastice despre inima munţilor Bucegi. Uneori imaginaţia duce dincolo de realitate. Multe persoane spun amintesc, de exemplu de existenţa unor portaluri care ar explica fenomenele stranii care au loc frecvent aici.

Imagini pentru Munţii Bucegi ascund o CĂRARE BLESTEMATĂ

Munţii Bucegi ar fi presăraţi de locuri misterioase, zone foarte încărcate energetic, unde aparatura se declanşează singură sau oamenii resimt simptome ciudate, portaluri prin care oamenii dispar şi apar în alte locuri, la foarte mare distanţă. Despre Bucegi se mai spune că sunt presăraţi de tuneluri subterane de zeci de kilometri, ipoteză în sprijinul căreia ar veni câteva sute de cutremure din 1993, nici acum explicate de specialişti, dar şi de locuri în care oamenii se vindecă miraculos datorită „apei vii“ şi a „gurilor de rai“.

Unul dintre fenomenele paranormale care suscită cel mai mult interesul, dar şi groaza amatorilor de senzaţional este cărarea ireală din Bucegi.Localnicii din Buşteni, dar şi oameni ai munţilor spun că pe traseul Jepii Mici, urcând pe Valea Comorilor, în anumite condiţii meteorologice, în special vara, când pe munte se lasă o ceaţă grosă aparent fără o explicaţie, apare o cărare îngustă, de aproximativ 20 de centimetri, paralelă cu poteca principală. În realitate, această cărare blestemată nu există, iar cei care se aventurează să calce pe ea mor sau dispar pentru totdeauna.

Renumele „paranormal“ al Jepilor îşi are rădăcinile şi în numeroasele accidente grave, foarte grave sau mortale care s-au produs aici. Numeroşi turişti şi-au pierdut viaţa pe cărarea Jepilor Mici, care este recomandată doar celor bine echipaţi şi antrenaţi. Diferenţa de nivel din Buşteni – Valea Caraimanului – Cabana Caraiman – Babele – Peştera, adică traseul Jepii Mici, este de peste 1.000 de metri. Din cauza terenului instabil, a zăpezii, prezentă chiar şi vara, a râurilor mici şi înşelătoare care fac poteca aluncoasă, te poţi dezechilibra şi cădea în abruptul muntelui. În perioada 1 noiembrie – 30 aprilie, din cauza dificultăţii foarte mari, traseul este închis circulaţiei turistice.

Cei mai sceptici oamenii ai muntelui, salvamontişti chemaţi să salveze turişti răniţi sau rătăciţi pe Jepii Mici, spun că eventualele dispariţii de pe acest traseu trebuie puse de seama dificultăţii traseului sau că respectiva cărare ireală este o iluzie optică.

Sursa:romaniatv