Grav accident rutier la Bihor. Cinci persoane au fost rănite

Un grav accident rutier a avut loc, duminică deară, în localitatea Tileagd, judeţul Bihor. Două autoturisme unul cu număr de Bihor, altul cu număr de Arad s-au ciocnit frontal. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite fiind transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„Apelul prin numărul de urgență 112 a fost făcut la ora 19.12. Accidentul rutier s-a produs la ieșirea din Tileagd înspre Oradea, fiind implicate două autoturisme. 5 persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale. Traficul rutier a fost blocat o perioadă, dar în prezent se circulă normal”, a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Victimele au fost transportate la Spitalul Județean Echipaje de polițiști s-au deplasat la fața locului, pentru cercetări. Este posibil ca una dintre cele două mașini să fi intrat pe contrasens.

Răniții provin din ambele autoturisme. Niciunul nu este în stare gravă. Maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana, a declarat că este vorba despre patru adulți și un minor, toți în cod verde, adică cu leziuni care nu le pun viața în pericol.

Sursa:evz