Prima masina Apple ! De la idee la realitate!

The Wall Street Journal îi dă de gol pe cei de la Apple: compania ar urma, într-adevăr, să producă o maşină electrică! Aceasta ar urma să ajungă pe piaţă în 2019, fiind doar primul pas al companiei din Cupertino în industria auto.

Ceea ce se stie e ca  datorită celor de la Wall Street Journal,  maşina va exista şi va fi lansată în 2019. Nu mai vorbim, aşadar, doar de o tatonare a lumii auto de către Apple, în vederea instalării de sisteme multimedia şi de comunicaţii, vorbim de intrarea companiei din Cupertino direct în industria auto.

Cei de la Tesla au avut discuţii cu Apple, însă deocamdată se pare că Apple a decis să urmeze o cale proprie, dar similară celor de la Tesla: va scoate un singur model electric, cel mai probabil un monovolum, care să atragă prin design şi performanţe un public cu posibilităţi financiare peste medie. Apple are deja 1.800 de angajaţi care lucrează la acest proiect, iar şefii au fost atraşi direct din industria auto – directorul proiectului fiind fostul director Ford Steve Zadesky.

sursa promotor.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.