ZIUA PĂCĂLELILOR. Tradiții și obiceiuri de 1 aprilie. Ce este strict interzis să faci în această zi

 1 aprilie este cunoscută în aproape toată lumea drept Ziua Păcălelilor.

ZIUA PĂCĂLELILOR. Potrivit tradițiilor, cei care nu raspund cu zambetul pe buze unei farse  facute de  vor fi urmariti de ghinion tot anul. Barbatii pacaliti de o femeie frumoasa de Ziua Pacalelilor vor ajunge sa o ia de nevasta, sau, daca barbatul este casatorit, cei doi vor ramane prieteni foarte buni.
ZIUA PĂCĂLELILOR. Copiii nascuti de ZIUA PACALELILOR vor fi norocosi in afaceri, dar vor fi urmariti de ghinion la jocurile de noroc.

ZIUA PĂCĂLELILOR. Indragostitii nu ar trebui sa se casatoreasca pe 1 APRILIE, pentru ca mariajul nu va functiona, ori pentru ca femeia va fi “cocosul” in familie.

ZIUA PĂCĂLELILOR. Cel care nu va pune la cale o farsa de ZIUA PACALELILOR va fi pacalit pentru tot restul anului.

ZIUA PĂCĂLELILOR. Tradiția mai spune că este strict interzis să te cerți astăzi pentru că te vei certa tot anul.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Pune colorant alimentar pe robinetul de apă. Nimeni nu-și dorește dimineața să se spele cu apă roșie, galbenă, albastră…

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Dă cu lac de unghii pe săpunul de mâini.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Lipește ochișori pe toate produsele din frigider, astfel că cine îl va deschide va avea impresia să toate alimentele se holbează la el.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Oferă-te să pregătești micul dejun. Prepară ouă prăjite din iaurt, în loc de albuș, și jumătate de caisă din compot, în loc de gălbenuș.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Printează sau decupează un cap de om, înfiorător să fie, apoi îl bagi într-un borcan din frigider. Ai grijă să-l pui la vedere. Țipă cineva?

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Pregătește gheață pentru sucul acidulat, preferatul iubitului. Dar nu uita ca în gheață să pui și o pastilă efervescentă!

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Înlocuiește deodorantul solid cu unt. Lasă-l peste noapte la frigider.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Lipește hârtie pe spatele mouse-ului cu bandă adezivă. Colegul se va impacienta că nu funcționează. La fel de bine îi poți pune pe desktop un printscreen cu desktopul său.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Umple biroul colegului iubitor de animale cu poze cu acestea. Îți va lua ceva timp, dar ce nu faci tu pentru un așa suflet mare.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Dă un mail de 1 Aprilie colegilor. Alege o idee pe care ei să o creadă. Nu uita să revii cu mesajul că a fost o farsă, dar după ce-și face efectul.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. După modelul mere caramelizate, fă același lucru cu cepele. Învită toată lumea să guste ceva bun.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Șnițelul din carton, preferatul celor care țin cură de slăbire. Parcurgi etapele obișnuite…până la prăjit. Asigură-te că are sare și piper.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Pune un cub de concentrat de supă în para dușului. Apa caldă va înmiresma baia, dar și pe cel care face duș.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Dă prin ciocolată bureți de vase. Pune și bombonele deasupra. Servește pofticioșii.

Sursa:antena3