Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

O şoferiţă a intrat cu mașina într-un microbuz , în timp ce îşi căuta ochelarii căzuți sub scaun

Accident cu două microbuze, la Pitești! O femeie de 63 de ani din București, în timp ce își căuta ochelarii, a intrat cu mașina pe contrasens și s-a oprit într-un maxi-taxi oprit în stație. În urma impactului a fost lovit și un alt microbuz.

Accidentul s-a produs în cartierul piteștean Trivale. Conducătoarea unui autoturism, marca Honda, în timp ce-și căuta ochelarii, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz oprit în stație pentru ca trei pasageri să coboare. Impactul a fost atât de tare încât microbuzul a fost proiectat într-un alt maxi taxi, care se afla staționat.

La fața locului au intervenit o autospecială a pompierilor, un echipaj SMURD și unul SAJ. Au fost rănite ușor cele 3 pasagere, care doreau să coboare din microbuz în stație. Este vorba despre o persoană de 64 de ani din Moșoaia, respectiv două femei de 54 si 19 ani din Poiana Lacului. Cele trei persoane au fost transportate la spital.

Sursa:realitatea