Horoscop pentru marti, 04 iunie 2019

Berbec
Zodia Berbec
Astazi esti mai mult pe drumuri, dar in urma lor vei fi multumit. Intalnirile si dialogurile cu prietenii apropiati si cu neamurile sunt de bun augur. Poti primi vesti interesante si informatii pretioase de tot soiul. Selecteaza doar ce iti este de folos si evita sa iti umbresti sufletul cu temele aflate. In partea a doua a zilei sunt momente bune pentru lecturi usoare si amuzante. Fii atent la prieteni si protectori!

Taur
Zodia Taur
Tentatia cumparaturilor va continua și astăzi. Alcatuieste o lista de prioritati si delecteaza-ti sufletul in magazinele preferate. Este posibil sa primesti cadouri si recompense marunte, dar suficiente si incantatoare pentru moment. Pe de alta parte, conditiile de munca de la un serviciu se pot modifica. Energia vitala fluctueaza destul de mult, asa incat ocupa-te de activitati usoare.

Gemeni
Zodia Gemeni
Și astăzi ai pofta de viata. Sunt momente bune pentru vizite la saloanele de intretinere corporala sau pentru planificarea unor cursuri de dezvoltare personala. Pe de alta parte, bine ar fi sa-ti alcatuiesti programul de activitati pentru toata luna. Temperează-ți dorinta de afirmare si nu povesti intentiile tale de viitor. Fii prudent in relatiile cu cei apropiati. Dozează-ți eforturile!

Rac
Zodia Rac
Astazi esti încă foarte discret si nu prea ai chef de nimic. Este o zi buna pentru plimbari in aer liber, pentru meditatii intr-o biserica sau pentru analizarea tuturor evenimentelor din viata ta. Starea ta de spirit fluctueaza mult si bine ar fi ca ceilalti sa nu observe. Poți descoperi conflicte la serviciu. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila. Foloseste doar remedii naturiste si odihneste-te mai mult.

Leu
Zodia Leu
Tema principala a acestei zile este legătura pe care o ai cu persoanele alături de care desfășori proiecte profesionale. Intalniri, dialoguri de taina, sfaturi si solutii – toate roiesc in jurul tau intr-un ritm interesant. Sunt posibile contradictii intre ce iti doresti si ce iti ofera ceilalti, dar le vei putea depasi fara probleme. Gândirea si comunicarea sunt foarte active, bine fiind să-ți alegi cu grijă vorbele.

Fecioara
Zodia Fecioara
Ești foarte solicitat la locul de muncă, astfel că eforturile vor fi pe măsură. Sefii te pot chema la raport, iar discuțiile cu aceștia sunt de bun augur. Bazeaza-te doar pe fortele tale si explica-ti actiunile cat mai concis. Atentie la ce spui si mai ales cum spui, pentru ca astrele îți sustin comunicarea activitățile intelectuale. Familia iti este alaturi, sprijinindu-te in toate demersurile tale.

Balanta
Zodia Balanta
Tema zile este reprezentată de relațiile cu străinătatea. Posibil să fii nevoit să rezolvi ceva legat de o călătorie în străinătate sau de cursuri pentru cineva drag. Unele demersuri in acest sens pot stagna sau se pot amâna. Gandirea si comunicarea sunt favorizate, asa incat ai încredere în cee ace îți transmite vocea interioară. In a doua parte a zilei programeaza-ti activitati culturale.

Scorpion
Zodia Scorpion
Chestiunile financiare ce vizeaza banii si bunurile comune le poti rezolva astazi cu brio. Pot intra în discuție relațiile cu instituțiile financiare, relații care se pot solda cu avantaje importante pe termen lung. Totul este să-ți stabilști obiective materiale clare și de un rela folos, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi. Spre finalul zilei indreapta-ti atentia catre domeniile spirituale ale vietii.

Sagetator
Zodia Sagetator
O zi importantă în plan partenerial. Se pare ca cei care iti stau alaturi intr-un proiect sau o colaborare îți recunosc eforturile și îți vor propune alte colaborări de o mai mare anvergură. Pe de alta parte, partenerul de viata te poate provoca în multe feluri. Fii prudent, ia aminte la ce iti spun ceilalti pentru ca dreptatea este de partea lor. Toata lumea iti va cere explicatii.

Capricorn
Zodia Capricorn
Este multă agitație la serviciu. Se pot ivi conflicte in relatiile colegiale, dar mai mult este vorba despre o furtuna intr-un pahar cu apa. Vei primi sarcini noi de lucru, sarcini deosebite și chiar foarte importante pe termen lung. Unii te pot invidia pentru asta, însă depășește momentele neplăcute prin tact și diplomație. Sănătatea este în continuare vulnerabilă și datorită eforturilor depuse în ultima vreme.

Varsator
Zodia Varsator
Veselia de care dai dovada astazi te va face remarcat in anturaj inca de la primele ore ale diminetii. Atentie ca vei avea tendinta de a vorbi prea mult si pe langa subiect. Relatia cu persoana iubita poate cunoaste ceva neplaceri, însă de luat în seamă. Altii vor avea de-a face cu copiii si problemele lor. Este o zi buna pentru a te ocupa și de un hobby. In a doua parte a zilei, gândește-te la cele discutate astăzi.

Pesti
Zodia Pesti
Casa si familia ar trebui sa fie preocuparile tale importante de astazi. Este o zi buna pentru a evalua necesitățile gospodăriei, dar și pe cele ale membrilor familiei. Dialogurile cu aceștia sunt favorizate de către energia zilei, bine fiind să profiți de asta. Pe de altă parte, cineva drag te poate solicita într-o chestiune personală, astfel că sprijinul tău este valoros și cu efecte pe termen lung.

sursa: astrocafe.ro