Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

SITUAŢIA TRAFICULUI

Data: 06 Iunie 2019

Ora: 07:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul se desfăşoară îngreunat la această oră pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 202, între localităţile Brezoi şi Căciulata, judeţul Vâlcea, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate două autocamioane, nesoldat cu victime. Este blocat sensul Râmnicu Vâlcea către Sibiu, circulaţia efectuându-se alternativ pe celălalt fir.

Circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 73D Piteşti – Câmpulung, la kilometrul 41, în localitatea Boteni, judeţul Argeş, din cauza unei alunecări a corpului drumului, produsă în urma precipitaţiilor din ultima perioadă. Ruta ocolitoare este DN 73 Piteşti – Câmpulung.

Pentru efectuarea lucrărilor la partea carosabilă, sunt în vigoare două devieri de circulaţie pe reţeaua de autostrăzi, astfel:

Pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti – Constanţa) pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti), pe tronsonul kilometric 86 – 97, între localităţile Vâlcelele – Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Circulaţie închisă în Târgovişte, de Ziua Eroilor

Circulaţia va fi închisă, joi, pe Bulevardul Mircea cel Bătrân din Târgovişte, în intervalul 11.15-13.30, deoarece au loc manifestări cu prilejul Zilei Eroilor.

  „De asemenea, circulaţia va fi restricţionată parţial şi pe Bdul Independenţei, în acelaşi interval orar. Recomandăm tuturor participanţilor la trafic să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în teren, pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative şi pentru fluidizarea traficului rutier”, mai informează IPJ Dâmboviţa.

Circulaţie îngreunată pe Valea Oltului, din cauza inundaţiilor

Circulaţia s-a desfăşurat îngreunat, joi dimineaţa, pe DN 7 – Valea Oltului, din cauza apei care a ajuns pe carosabil, în urma ploilor din ultimele zile.

Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe Valea Oltului, din cauza inundaţiilor/ A intervenit un echipaj de pompieri militari | FOTO

Circulaţie îngreunată pe Valea Oltului, la Călimăneşti, din cauza inundaţiilor

Potrivit ISU Vâlcea, circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate din cauza apei de pe carosabil, joi dimineaţa, în zona localităţii Călimăneşti.

„În jurul orei 5.30 a fost apă pe carosabil în localitatea Călimăneşti, pe DN7. Traficul nu a fost blocat dar s-a desfăsurat cu dificultate. A intervenit un echipaj de pompieri militari şi unul al SVSU Călimăneşti”, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

JUDEŢUL VÂLCEA: CIRCULAŢIE NORMALĂ PE DN 7

Data: 06 Iunie 2019

Ora: 07:20

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul a fost reluat în condiţii normale pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 202, între localităţile Brezoi şi Căciulata, judeţul Vâlcea, după tractarea celor două autocamioane implicate în această dimineaţă într-un eveniment rutier fără victime.

JUDEŢUL ARAD: CIRCULAŢIE ÎNTRERUPTĂ PE DN 7 ȘI PE SCF 200, DIN CAUZA UNUI COPAC CĂZUT

Data: 06 Iunie 2019

Ora: 07:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Arad, circulaţia rutieră este oprită pe DN 7 Arad – Deva, la kilometrul 490, între localităţile Bârzava şi Conop, din cauza unui copac căzut.

Din același motiv, este întrerupt și traficul feroviar pe secția de cale ferată 200 Arad –Ilia, între stațiile Conop și Bârzava, la kilometrul feroviar 575+700.

 Se acţionează pentru îndepărtarea obstacolului.