Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5775

Dieta care face minuni pentru întreg organismul

DIETA CU MIERE

Dieta cu miere este urmată de milioane de femei din întreaga lume și asta pentru că are beneficii multiple, nu doar în cura de slăbire. 

 Îmbunătăţeşte circulaţia sangvină

Faceţi o pastă din miere şi scorţişoară pudră. Ungeţi-o pe pâine sau umpleţi clătitele cu ea şi mâncaţi, cu regularitate, la micul dejun. 

Scade colesterolul cu 10% în două ore!

Două linguri cu miere şi trei linguriţe cu scorţişoară pudră, amestecate cu 450 ml ceai, dacă sunt administrate unui pacient care are colesterolul mare, vor reduce nivelul acestuia cu 10% în interval de două ore.

Vindecă acneea

Trei linguri cu miere şi o linguriţă cu scorţişoară pudră se amestecă într-o pastă care se aplică peste coşuri seara şi se spală cu apă călduţă în dimineaţa următoare. Dacă tratamentul se aplică timp de două săptămâni, va înlătura coşurile.

Sursa:doctorulzilei