Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Un autobuz cu 60 de muncitori a fost lovit de un tir, la Arad

Un autobuz plin cu muncitori a fost implicat într-un accident, aseară, în zona industrială a Aradului.

11 oameni care tocmai ieşiseră de la lucru au fost răniţi după ce vehiculul de transport s-a ciocnit cu un tir.

Aproximativ 60 de angajaţi a unei fabrici din Arad au fost implicaţi într-un accident, în drumul spre casă. Şoferul autobuzului în care se aflau oamenii spune că, într-o intersecţie, a estimat greşit distanţa faţă de tirul care venea pe drumul prioritar.

Mai multe ambulanţe şi echipaje de intervenţie au ajuns la faţa locului pentru a acorda ajutor medical victimelor. 11 persoane au fost rănite uşor şi transportate la spital. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

Comisar-şef Doru Ivan, şeful Biroului rutier Arad: „Din primele cercetări efectuate la faţa locului, e vorba de conducătorul unui autobuz de 46 de ani din Arad, care nu respecta semnificaţia indicatorului „cedează trecerea” şi nu acorda prioritate de trecere unui autotractor cu semiremorca care circula regulamentar”.

Intersecţia unde avut loc accidentul este una foarte aglomerată. Din acest motiv, cei de la direcţia regională de drumuri au în proiect realizarea unui un sens giratoriu.

Sursa:digi24