Copil accidentat pe o trecere de pietoni, din Târgu Jiu

Un copil în vârstă de şapte ani a fost accidentat, aseară, pe bulevardul Constantin Brâncuşi, din Târgu Jiu, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni.

 Micuţul era însoţit de bunica sa. Şoferul neatent are vârsta de 21 de ani şi este din Târgu Jiu. Acesta va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.  „Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Traian din direcţia străzii Constantin Brâncuşi către Griviţei, nu a acordat prioritate de trecere şi a acroşat un minor, de 7 ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti.

Minorul traversa regulamentar strada, prin loc permis, marcat şi semnalizat corespunzător , fiind însoţit de bunica sa. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, a spus Victor Ţuhaşu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Sursa:adevarul