Accident MORTAL în județul Constanța. O femeie a fost accidentată de un autoturism proiectat în afara carosabilului

O altă femeie, şoferiţa autovehiculului ce a accidentat mortal pietonul, a fost grav rănită, fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

“În jurul orei 22,30, o femeie, de 53 ani, a condus un autoturism, pe DN 2A, în localitatea Mihail Kogălniceanu, dinspre Hârşova către Constanţa, ar fi intrat în parcarea unei societăţi, după care ar fi virat la stânga pentru a reintra în drumul naţional, cu intenţia de a efectua manevra de întoarcere, moment în care ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 29 ani, dinspre Hârşova către Constanţa. În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat către dreapta, în afara părţii carosabile, unde a surprins şi accidentat mortal o femeie, de 55 ani, care se afla în afara părţii carosabile, pe partea stângă a sensului de mers Haârşova către Constanţa”, a transmis IPJ.

Conform sursei citate, în urma accidentului rutier a rezultat decesul la faţa locului al pietonului şi vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea”, la locul producerii accidentului s-au deplasat două echipaje SMURD, de prim răspuns, respectiv, de terapie mobilă intensivă, precum şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.