Scene șocante, la Londra! O femeie a fost strivită INTENȚIONAT între două mașini

O femeie în vârstă de peste 40 de ani a fost accidentată grav duminică seara, fiind prinsă între două mașini. Martorii susțin că șoferul responsabil pentru coliziune a accelerat intenționat înspre victimă.

Scenă de coșmar, în Londra! Șoferul unui Range Rover Evoque a lovit în plin o femeie, lipind-o și strivind-o de un Mercedes negru, vehicul care la rândul lui a fost împins într-un autobuz supraetajat plin cu călători. S-a întâmplat duminică seara, la câțiva metri distanță de Palatul Buckingham.

În vreme ce unii trecători au ajutat la eliberarea femeii dintre vehicule, alții au filmat scena și au publicat-o online.

Imediat după ce mașinile au fost despărțite, victima s-a prăbușit pe șosea. A fost transportată de urgență la spital și va supraviețui. Cu toate acestea, medicii se tem că leziunile o vor afecta tot restul vieții.

În vârstă de 23 de ani, șoferul acelui Range Rover Evoque a fost scos cu forța din mașină, fiind extrem de agresiv față de polițiști. Aceștia au fost nevoiți să-i aplice electroșocuri pentru a-l putea aresta.

Oamenii legii suspectează că gestul său nu a fost unul accidental. O anchetă urmează să stabilească dacă este într-adevăr vorba despre tentativă de omor.

Video aici

Sursa: auto-blid