GRAV accident de circulație produs de neatenția unui șofer

Un bărbat de 66 de ani a pătruns cu maşina fără să se asigure în recent inaugurata intersecţie de la intrarea din localitatea Şendreni, fiind acroşat de un tir care circula regulamentar.

Un grav accident de circulaţie a avut loc luni, 23 septembrie, în recent resistematizata intersecţie din comuna Şendreni. Un Logan condus de un bărbat de 66 de ani pătruns în intersecţie, fiind spulberat de un tir încărcat cu cereale care circula regulamentar. Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.

“La ora 19,38, Dispeceratul Integrat ISU-SAJ a fost anunţat despre un accident auto în localitatea Şendreni, la benzinăria OMV. La locul evenimentului s-au deplasat două ambulanţe SMURD şi o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Galaţi , împreună cu o ambulanţă SAJ. Pompierii au acordat primul-ajutor pentru două persoane dintr-un autoturism policontuzionate în urma coliziuni cu un tir care transporta cereale. Bărbatul, în vârstă de 66 de ani este conştient, dar soţia acestuia, în vârstă de 60 de ani, este inconştientă, cu multiple traumatisme. Ambele persoane au fost transportate la UPU a Spitalului Judeţean în vederea acordării ajutorului medical de specialitate”, a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

La faţa locului au rămas mai multe autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru a putea interveni în cazul unor scurgeri de combustibil. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa:adevarul

Foto: GSDG