Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Vremea se păstrează caldă şi frumoasă, cu ceață şi umezeală în prima parte a zilei şi maxime neobişnuit de mari pentru acest moment al anului.

Vedem cum va arăta vremea în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi Bărăganul. Dimineaţa se desfăşoară pe vreme destul de neplăcută, dar ceaţa se destrama până spre amiază. Apoi se face mai cald decât în zilele trecute.

Ceața densă găsim şi mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Avertizările se ridică după ora 11, aşa că va fi timp frumos şi în această după-amiază.

Nu apar surprize nici în nordul Moldovei şi în Bucovina: negură şi chiar burniţă în primele ore, cer senin mai târziu. Se face mai cald decât ieri.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş continua vremea frumoasă. Pe aici nu sunt condiţii de ceaţă, iar maximele tind spre 25 de grade.

Soare şi o amiază tare agreabilă găsim şi în ţinuturile vestice. Nu sunt schimbări faţă de ultimele zile.

Şi în Transilvania aşteptam vreme însorită şi extrem de caldă pentru dată din calendar. Ceața trece repede.

Vreme plăcută o să avem şi în Oltenia. Nu sunt anunţate schimbări nici la nivelul maximelor. Şi ieri a fost neobişnuit de cald în zonă.

Nu ne putem plânge de condiţiile meteo nici în sudul ţării. Timp frumos, foarte cald şi astăzi şi un pic de ceaţă în Lunca Dunării.

Vremea în Capitală

În Bucureşti, vin alte zile frumoase. În această dimineaţă pot apărea nori de joasă altitudine şi ceva negura, în special la marginea oraşului.

Mai târziu, o să prindem vreme bună, cel puţin la fel de caldă ca ieri şi cer senin în cea mai mare parte a timpului. Presiunea atmosferică rămâne la nivel normal.

Marți avem din nou condiţii de ceaţă în primele ore şi cer senin mai târziu. Vremea continua în acelaşi ton.

Miercuri vom avea timp frumos şi temperaturi ridicate. Nu scăpăm de negură, mai cu seamă în cartierele de la periferie.

Iată că şi joi va fi cald. Ceața revine dimineaţă, iar temperaturile urcă spre 25 de grade în fiecare după-amiază. Nopţile vor fi destul de plăcute, cu minime în jur de 10 grade.

Vremea la munte

La munte, prindem o săptămână cu vreme tare plăcută. Toamna îşi etalează paleta de culori în pădurile de foioase, iar temperaturile de prin staţiuni depăşesc, uneori, valorile din zonele de câmpie. În această dimineaţă apar condiţii de ceaţă pe văi şi în depresiuni, dar pe la prânz va fi soare.

Marți găsim exact aceleaşi condiţii meteo: cer senin şi vreme neobişnuit de caldă.

Şi miercuri la fel: negură pe văi la începutul zilei, soare şi atmosfera agreabilă în rest.

Nici măcar ziua de joi nu aduce modificări. Aşadar, urmează o perioadă liniştită, cu temperaturi foarte mari pentru o zi de toamnă şi cer senin.

Sursa: Pro TV