La doar 11 ani, şi-a salvat prietena din gura unui crocodil

O fetiţă de 11 ani a sărit în ajutorul prietenei sale după ce aceasta fusese atacată de un crocodil. Cu mâinele goale, puştoaica a reuşit să-l lovească în zona ochilor şi să-şi elibereze prietena.

O fetiţă de doar 11 ani a reuşit să-şi salveze prietena din gura unui
crocodil

Rebecca Munkombwe (11 ani) ieşea din apă în momentul în care şi-a auzit prietena ţipând. Latoya Muwani, în vârstă de 9 ani, a fost atacat în timp ce înota cu prietenii într-un pârâu din satul Sinderela, Zimbabwe.

După ce a văzut ce se întâmplă, Rebecca a sărit pe spatele crocodilului şi a început să-l lovească peste ochi, până a reuşit să-şi elibereze prietena.

„Din moment ce eram cea mai mare dintre prietenii mei, m-am simţit responsabilă de salvarea ei. Aşa că am sărit în apă şi am înotat până în locul unde ea fusese atacată. Striga că ceva o muşcă şi o trage în apă“, a povestit Munkombwe.

Fata de 11 ani a sărit deasupra crocodilului şi a început să-l lovească cu mâinile goale peste ochi. „Odată ce a scăpat din strânsoare, am înotat cu ea spre mal, unde ceilalţi copii au scos-o din apă. Din fericire, crocodilul nu ne-a atacat după ce a scăpat-o pe Latoya“, a competat aceasta.

Salvatoarea nu a fost rănită în luptă, însă prietena ei a fost transportată la spital pentru tratament.

Sursa:adevarul