Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

O mașină de poliție aflată în misiune s-a răsturnat în Capitală

O mașină de poliție aflată în misiune a fost implicată într-un accident, dumincă seară, într-o intersecție din zona Apărătorii Patriei, din București.

Mașina de poliției se afla în misiune și a pătruns în intersecție cu sirenele pornite, când a fost lovită de un alt autoturism și s-a răsturnat.

Șoferul autospecialei și doi polițiști care se aflau pe bancheta din spate, au fost răniți și au fost transportați la spital.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție, iar circulația a fost oprită pentru moment.

“In jurul orei 20.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc in intersecția sos.Berceni-str.Turnu Măgurele, eveniment în care a fost implicată o autospecială de poliție.

Conducatorul autospecialei, care se deplasa in regim
prioritar, cu semnalele optice și acustice in funcțiune, se deplasa pe sos.Berceni, iar când a ajuns la intersecția cu str.Turnu Măgurele a intrat in coliziune cu un alt autovehicul care circula pe str.Ion Iriceanu dinspre sos.Oltenitei către bd.Alexandru Obregia.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducatorului autospecialei și a celor doi ocupanți(polițiști), care au fost transportați la spital in vederea acordării de îngrijri medicale.

Se efectuează cercetarea la fata locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier.

Sursa:stirileprotv