CONCERT SENZAȚIONAL DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI !!

Mii de ieseni au fost prezenti aseara in Piata Palatului Culturii. Concertul organizat de municipalitatea ieseana, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, a debutat in forta, incepand cu orele 19:00, atunci cand pe scena a urcat cei de la Memories Band.

Acestia au fost urmati de solisti de valoare ai tarii, dar si internationali, toti 3 fiind fosti concurenti ai competitiei X-Factor din Romania, respectiv Marea Britanie, unul dintre ei obtinand chiar si trofeul acestui concurs. Ieseanul Dragos Udila, cunoscut drept Uddi, a dat startul petrecerii si facut un spectacol de zile mari.

A urmat Madalina Lefter împreuna cu dansatorii VELEȘCU IONUȚ și ȚVIGUN CAZIMIR, tot din Iasi, organizatorii pastrand supriza serii pentru finalul spectacolului. Dupa ce a promis ca il va aduce totusi pe James Arthur la Iasi, primarul Mihai Chirica s-a tinut de cuvant si le-a facut romanilor din Iasi un cadou de 1 Decembrie.

Astfel, toata suflarea ieseana a cantat alaturi de solistul britanic cele mai cunoscute piese ale acestuia. Cantaretul le-a oferit iesenilor un moment deosebit, atunci cand a purtat tricolorul romanesc in timp ce canta piesa care l-a consacrat, mai exact “Impossible”.

Sursa : bzi. ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.