Un biciclist a fost lovit de o maşină. Şoferiţa aflată la volan a fugit de la locul accidentului

Un octogenar, din localitatea Novaci, a fost accidentat, ieri, de un autoturism, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe Drumul Naţional 67 C.  Conducătorul auto aflat la volan a fugit de la locul accidentului.

    „Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat, de 82 de ani, din oraşul Novaci, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe DN 67 C, ar fi fost acroşat de un autoturism, care a părăsit locul producerii evenimentului rutier. Biciclistul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ulterior, în urma activităţilor întreprinse de poliţişti, a fost identificat conducătorul autoturismului, respectiv o tânără, de 20 ani, din oraşul Novaci, care după comiterea accidentului rutier a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului“, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. 

Sursa:adevarul