Vezi lista nominalizărilor la GLOBURILE DE AUR 2016 !!!!

“Spotlight”, de Tom McCarthy, “Mad Max: Fury Road”, de George Miller, “The Revenant”, de Alejandro González Iñárritu, “Room”, de Lenny Abrahamson, şi “Carol”, de Todd Haynes, au fost nominalizate la ediţia din 2016 a Globurilor de Aur, la categoria “cel mai bun film-dramă”, potrivit hfpa.org.

Nominalizările pentru cea de-a 73-a gală a Globurilor de Aur conţin numele unor veterani ai industriei de divertisment, dar şi câteva ale unor debutanţi. În domeniul televiziunii, Lady Gaga a fost nominalizată pentru evoluţia sa din serialul “American Horror Story”, iar Christian Slater a fost nominalizat pentru “Mr. Robot”, Lily Tomlin pentru “Grace and Frankie”, iar Jamie Lee Curtis pentru “Scream Queens”. Alţi actori celebri, precum Rob Lowe, Patrick Stewart şi Sylvester Stallone, au fost şi ei nominalizaţi.

“The Martian”, “The Big Short” – nominalizate la Globul de Aur pentru cea mai bună comedie

“The Big Short”, de Adam McKay, “Joy”, de David O. Russell, “The Martian”, de Ridley Scott, “Spy”, de Paul Feig, şi “Trainwreck”, de Judd Apatow, au fost nominalizate, joi, la premiul Globul de Aur pentru cel mai bun film de comedie.

Sursa : mediafax

Leave a Reply

Your email address will not be published.