Concursul de Eleganță Villa d’Este 2020 a fost amânat

Concursul de eleganță Villa d’Este 2020 a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus care afectează continentul European. Organizatorii Concorso d’Eleganza Villa d’Este, care ar fi trebuit să aibă loc între 22 și 24 mai, au decis ca evenimentul să se desfășoare între 16 și 18 octombrie.

Intră în Galeria FOTO

Eforturile de a limita efectele epidemiei de coronavirus au mai făcut o victimă în lumea pasionaților de mașini. După ce fabricile de mașini s-au închis una după alta, iar showroom-urile s-au golit de clienți, după ce saloanele auto au intrat în istorie (mai mult ca sigur), este momentul ca și manifestările dedicate mașinilor clasice să aibă de suferit.

Concorso d’Eleganza Villa d’Este ar fi trebuit să-și primească vizitatorii în a treia săptămână a lunii aprilie (22-24), dar organizatorii evenimentului au decis amânarea sa pentru luna octombrie. Dacă nimic catastrofic nu s-ar produce până atunci, supraviețuitorii epidemiei vor putea admira cele mai frum,oase mașini clasice din lume între 16 și 18 octombrie. Potrivit organizatorilor, o decizie finală asupra acestei date urmează să fie luată în luna iunie.