Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Au oprit traficul rutier pentru a face loc unei familii de rațe să treacă strada.

Cele mai nebunești videoclipuri din trafic sunt filmate în Rusia. De la polițiști umiliți de șoferi aroganți cu mașini de lux, la polițiști care-și iau revanșa alergând la rândul lor șoferi nevinovați și până la polițiști care pun whisky în rezervorul spălătorului de parbriz pentru a spăla geamurile, „pe bogăție”. Ca să nu mai vorbim de un șir nesfârșit de accidente tragice sau stupide până la ridicol, da nu mai puțin spectaculoase.

De această dată, polițiștii încearcă să-și spele imaginea într-un clip care s-a viralizat pe rețelele de socializare din Rusia. În imaginile surprinse, cel mai probabil, de serviciul de presă al poliției ruse, se vede cum poliţiștii din oraşul Krasnodar, din sudul Rusiei, au oprit maşinile care treceau pe un bulevard aglomerat pentru a permite unei familii de raţe să treacă strada în siguranţă.

Într-un clip care a devenit viral pe internet, poliţiştii pot fi văzuţi mutând un indicator de oprire pentru a bloca fluxul de mașini și a conduce raţele în siguranță la marginea străzii.

Aparent, incidentul a avut loc la un punct de control instalat în cadrul măsurilor de restricţionare a circulaţiei populaţiei în oraș, în contextul pandemiei de COVID-19.

Raţele au ajuns cu bine la destinaţie, un lac situat la câteva sute de metri distanţă, potrivit The Guardian.

sursa: promotor