Un șofer de camion a zdrobit mașina șefului, un bolid de lux

Un șofer de camion a zdrobit un Ferrari. Și nu era orice Ferrari, ci tocmai cel al șefului său. Gestul a fost unul intenționat, în semn de protest față de o decizie a managerului.

Incidentul, care nu este nici pe departe un accident, a avut loc în Chicago. În urma lui, un Ferrari GTC4Lusso este acum bun de dat la fiare vechi.

Conform unor surse neoficiale, șoferul și-a revărsat furia asupra supercarului șefului său, după ce acesta i-a refuzat solicitarea. Omul își dorea un camion nou, dar șeful i-a explicat că nu este momentul potrivit pentru astfel de investiții.

Șeful îi oferise în schimb, un camion Volvo din 2019, cu 50.000 de mile la bord (aproximativ 80.000 de kilometri). Acesta ar fi refuzat propunerea, pentru că, înainte de sosirea sa la Chicago, i se promisese un vehicul fabricat anul acesta.

Un martor povestește că, de fapt, șoferul nu a avut nimic cu supercarul și că acesta este doar victimă colaterală. De fapt, acesta ar fi vrut să-l lovească pe șeful său, care se afla în fața mașinii.

Există însă voci pe rețelele de socializare care susțin că adevăratul motiv pentru gestul nebunesc ar fi justificat prin faptul că șoferul nu și-ar fi primit salariul în întregime. De acum încolo, sunt șanse mici să-l mai primească.

Oricare ar fi împrejurările în care s-a produs acest incident, imaginea cu un Ferrari zdrobit de camion a devenit virală.

Vezi GALERIE FOTO