Revolut lansează „Revolut Junior” în România. Cum pot controla părinţii cheltuielile copiilor

Revolut, platforma financiară globală cu peste 12 milioane de utilizatori în întreaga lume, lansează astăzi Revolut Junior, un cont pentru copiii din România, precizând şi cum poate fi gestionat acesta de către părinţi sau tutori.

Noul produs, de care pot beneficia clienţii Metal şi Premium din România, este o aplicaţie pentru gestionarea banilor dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 17 ani şi părinţilor acestora, care a fost deja lansat cu succes în luna martie în Marea Britanie.   Revolut Junior îşi propune să promoveze obiceiurile sănătoase de gestionare a banilor de la o vârstă fragedă şi în parametri siguri, totul sub îndrumarea unui adult responsabil. Conturile Revolut Junior pot fi create doar de către un părinte sau un tutore legal care deţine un cont Revolut. Contul oferă funcţionalităţile şi experienţa necesare pentru a-i ajuta pe tineri să obţină abilităţile financiare de care au nevoie înainte de a deveni independenţi financiar.  

Produsul are trei componente principale:  

1. O aplicaţie nouă, Revolut Junior, creată pentru copii, prin intermediul căreia aceştia îşi pot gestiona soldul şi pot primi alerte referitoare la tranzacţii.

2. O secţiune nouă în cadrul aplicaţiei Revolut, creată special pentru părinţi şi tutori, care le permite să gestioneze modul în care copiii lor cheltuie bani.

3. Un card Revolut Junior pentru copii, cu un design exclusiv.  

Citeste in continuare pe adevarul.ro