Vezi cine va deveni CETATEAN DE ONOARE al Iasului !!

Renumitul regizor a venit special de la New York şi pentru a fi alături de public la spectacolul său „Lucia di Lammermoor“, ce va fi pus în scenă la Iaşi în aceeaşi zi.

Renumitul regizor de spectacole de Teatru şi Operă, Andrei Şerban, a venit la Iaşi de la New York pentru a fi alături de public la spectacolul său „Lucia di Lammermoor“. Acesta va lansa la Iaşi înainte de spectacol şi un album cu fotografii, iar după spectacol va primi titlul de cetăţean de onoare din partea municipalităţii.

„Ne bucurăm că la început de an avem onoarea să fie lângă noi Şerban Andrei. Este un dublu eveniment: maestrul va susţine tot sâmbătă o întâlnire cu publicul, la ora 17.30, cu o oră înainte de spectacol, se va lansa şi un album cu fotografii din spectacolele lui, care, spre bucuria noastră, conţine şi imagini din Troienele şi Indiile Galante, producţii din Iaşi. Distribuţia este excepţională cu patru premiaţi la Gala Operelor Naţionale: soliştii Maria Hrubaru Roată şi Florin Guzgă, dirijorul Traian Ichim şi scenograful Octavian Neculai. Primul spectacol din deschiderea stagiunii va fi „Văduva veselă“, tot în regia maestrului Andrei Şerban, la care am început munca de pe 3 ianuarie, duminică“, a declaratBeatrice Rancea, managerul Operei Naţionale Iaşi.

Sursa : ziaruldeiasi

Leave a Reply

Your email address will not be published.