Accident rutier MORTAL in IASI !!

Un accident mortal de circulație a avut loc în această dimineață, la ora 6:15.

Un tînăr șofer care circula cu viteză pe Bulevardul Nicolae Iorga a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp din apropierea centrelor de vulcanizare, la fosta benzinărie Petro Cos.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina s-a ”încolăcit” în jurul stâlpului,  iar pentru scoaterea șoferului din BMW  a  fost nevoie de echipa de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Pe șofer îl cheama Ion Irimia și are 19 ani. El circula în coloană cu niște prieteni, venind de la Mc Donald’s. Unul dintre ei a spus că Irimia era ultimul din coloană și că la un moment dat s-a auzit o bubuitură. “Mergeam spre fostul bazar iar la un moment dat nu l-am mai văzut în spatele nostru. Nu mai învăţa, ştiu că a terminat şcoala şi mai avea doi fraţi”, a spus un tânăr, Cel mai probabil, şoferul a derapat pe o pojghiţă de gheaţă şi nu a mai putut controla bolidul. Pentru a fi scos din maşină, pompierii au trebuit să taie autoturismul ca pe o conservă. Tânărul nu mai respira când a fost introdus în ambulanţă. Forţa coliziunii a făcut ca maşina băiatului să se îndoaie de la mijloc, iar ghinionul victimei a fost că autoturismul s-a izbit de stâlp chiar în dreptul şoferului, mutându-l practic pe locul pasagerului din dreapta. 

Sursa : ziaruldeiasi .ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *