Horoscop pentru marti, 02 iunie 2020

Berbec
Zodia Berbec
Luna prezenta in Balanta, in zona parteneriatelor si relatiei conjugale recomanda atentie la gesturile si reactiile celor din jur. Cu alte cuvinte, astazi incearca sa fii receptiv si sa tii cont de parerile celorlalti. Daca ai de luat niste decizii in zona profesionala sau ai de facut o schimbare, cere parerea unui specialist sau unei persoane avizate. Dupa-amiaza aduce aplomb, putere de convingere si indrazneala in comunicare.

Taur
Zodia Taur
S-ar putea ca astazi sa-ti fie rabdarea pusa la incercare, mai ales la locul de munca, unde poate fi dificil sa te faci inteles, sa cooperezi cu colegii sau sa-i convingi de intentiile tale bune. Asadar, diplomatia este cheia care deschide toate caile de comunicare, iar permisivitatea si tolerenta te ajuta sa eviti erorile si conflictele.

Gemeni
Zodia Gemeni
Luna plasata in Balanta, in zona inimii, ceea ce inseamna ca e necesar sa acorzi mai multa atentie relatiilor cu persoanele dragi din viata ta, fie ca este vorba de cele cu persoana iubita, cu copilul sau alta persoana draga. Asadar, dorinta de a elimina sentimentul de singuratate e necesar sa fie dublat de deschiderea inimii in fata oamenilor importanti din viata ta.

Rac
Zodia Rac
Atmosfera astrala de astazi te invita sa gasesti o cale potrivita de a coopera cu persoanele din familie. Va trebui sa faci eforturi pentru a intelege nevoile celor dragi si a-ti modela ambitiile si asteptarile functie de acestea. A doua parte a zilei se anunta ceva mai constructiva si este posibil sa gasesti si niste solutii de redresare financiara sau de evitare a unor chletuieli.

Leu
Zodia Leu
Astazi este foarte important sa fii receptiv si atent la stimulii externi. Oamenii din preajma se pare ca au de transmis informatii pretioase, de care poate sa depinda si o viitoare colaborare profesionala. Asadar, de capacitatea de comunicare, de rapiditatea cu care faci schimbul de informatii si de diplomatie depinde succesul unui proiect si cooperarea eficienta la locul de munca.

Fecioara
Zodia Fecioara
Desi poate fi destul de dificil pentru tine, astazi e nevoie sa fii ceva mai tolerant, sa dai mai mult spatiu celor din jur, sa accepti ca uneori oamenii nu sunt asa cum te astepti. Asta te va ajuta sa-ti atingi niste interese de natura materiala si financiara. Iata, asadar, o zi in care ai de invatat toleranta si acceptarea a tot ce este asa cum este.

Balanta
Zodia Balanta
Pentru ca Luna trece astazi prin semnul tau zodiacal, esti invitat sa socializezi sa raspunzi “prezent” la invitatiile unor prieteni, sa relationezi, chiar si virtual cu cat mai multi oameni. Mai ales in a doua parte a zilei, conversatiile si intalnirile pot fi foarte inspirante. Pe de alta parte, starile emotionale pot fi schimbatoare, lucru care este absolut normal cand Luna se afla in Balanta.

Scorpion
Zodia Scorpion
Chiar daca arzi de nerabdare sa faci niste pasi inainte in plan profesional, astazi ar fi bine sa fii discret, chiar sa faci un pas inapoi, pentru a putea vedea imaginea de ansamblu a situatiei si pozitiei profesionale in care te afli. Astfel, poti intelege mai bine gesturile unor persoane si in acest fel vei putea face cele mai bune alegeri. De asemenea, este foarte important ca astazi sa practici compasiunea si generozitatea, chiar si fata de cei care consideri ca au gresit fata de tine.

Sagetator
Zodia Sagetator
Poate ca prima parte a zilei este ceva mai tensionata, iar evenimentele nu se deruleaza conform asteptarilor tale. Cu toate acestea, dupa-amiaza este mult mai vesela si destinsa. Ai parte de prieteni buni, foarte atenti la ce ai de spus si foarte angajati sa te sprijine in demersurile tale. Oricum, este o zi pe care e indicat sa o petreci in mijlocul prietenilor si persoanelor agreabile.

Capricorn
Zodia Capricorn
De modul in care gestionezi unele tensiuni care pot aparea in relatiile cu sefii depinde o reusita profesionala din a doua parte a zilei. Cu alte cuvinte, daca reusesti sa-ti pastrezi detasarea, indiferent de situatiile care apar la locul de munca, vei putea prinde din zbor o oportunitate financiara sau profesionala.

Varsator
Zodia Varsator
Luna plasata in zona mentalului superior, in Balanta, vorbeste despre necesitatea de a-ti pastra verticalitatea si integritatea in orice situatie. Atentie asadar la tendinta de a distorsiona adevarul, pentru a nu compromite rezultatele unor negocieri sau discutii la nivel inalt. In prima parte a zile, evita deciziile importante care-ti pot influenta semnificativ viitorul.

Pesti
Zodia Pesti
Astazi ai tendinta sa te bazezi foarte mult pe resursele altora si sa astepti ca prietenii sa te ajute in depasirea unui impas financiar. Totusi, ajutorul vine de unde te astepti mai putin, in a doua parte a zilei. Asadar, nu forta lucrurile si, mai ales, evita sa profiti de bunavointa apropiatilor.

sursa: astrocafe