Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Restricţiile de trafic au fost ridicate pe A2, dar se circulă cu limitări de viteză

Restricţiile de circulaţie pe Autostrada Soarelui au fost ridicate, dar rămân sectoare de drum cu limitări de viteză. Lucrările de reparaţii au fost sistate până pe 15 septembrie după ce în weekendul de Rusalii au fost cozi uriaşe pe cel mai rapid drum spre mare.

Circulaţia pe Autostrada Soarelui se face din nou pe două benzi pe ambele sensuri. În unele zone viteza nu poate trece de 80 de kilometri pe oră. Rămân restricţii de viteză permanente pe sensul spre mare, între kilometrii 33 şi 36 pentru că această porţiune cu dale de beton a rămas nereparată. Cu viteză redusă se circulă şi pe ultimii 24 de kilometri pe sensul spre Bucureşti. În plus, până marţi, 16 iunie, vor şi alte restricţii. Provizorii. Astfel, între kilometrii 27 şi 33, pe sensul spre mare, vor fi restricţii de viteză provizorii până când se montează parapetul median din beton.   Reparaţiile la Autostrada Soarelui sunt făcute doar în proporţie de 48% şi vor fi reluate după 15 septembrie. Ar putea fi gata în vara anului viitor. Atunci va începe reabilitarea podurilor peste Dunăre şi braţul Borcea. Reprezentanţii Companiei de autostrăzi promit că, în 3 ani, drumul spre mare va deveni o autostradă inteligentă, cu 48 de panouri luminoase, senzori meteo-rutieri, staţii de încărcare electrică, două restaurante suspendate şi post de radio.