Accidente în serie în București, după ce străzile au fost transformate în „patinoar”!

Situație revoltătoare în București, marți dimineață, unde mai multe mașini s-au ciocnit după ce firma care se ocupă de salubrizare a curățat șoselele cu apă amestecată cu o soluție alunecoasă. 

Potrivit Libertatea, marți dimineață, în Sectorul 2 al Capitalei, au avut loc mai multe accidente și tamponări după ce pe străzi a fost împrăștiată o soluție alunecoasă. Șoferii au fost cei care au atras atenția pe rețelele sociale, iar în imagini se poate vedea cum asfaltul s-a transformat într-un patinoar.

Contactat de Libertatea, viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat că au avut loc două accidente și 20 de tamponări din cauza soluției cu care au fost spălate străzile.

“Noi de obicei dăm cu apă, dar firma spune că a avut o urmă de soluție în ea. A fost amendată firma și facem verificări, face și Supercom verificări, să vedem cum a apărut acea urmă de soluție în apă”, a declarat Popescu.

Brigada Rutieră a anunțat că firma Supercom a fost amendată cu 5.000 de lei, după ce “pe mai multe artere din sectorul 2 s-a format o peliculă glisantă care a pus în pericol siguranța participanților la traficul rutier”.

Polițiștii de la Rutieră precizează că au fost înregistrate 21 de apeluri și s-au produs mai multe evenimente rutiere.

Sursa:a1