Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Şoferul unui camion în flăcări a murit electrocutat

Un camion din care se descărcau mai multe materiale de construcţie a luat foc în Vlădeşti – Vâlcea. Macaraua a atins firele de înaltă tensiune, iar conducătorul auto s-a electrocutat.

Un accident s-a produs miercuri după-amiaza, 16 septembrie, în apropierea municipiului Râmnicu Vâlcea.  

FOTO VIDEO Şoferul unui camion în flăcări a murit electrocutat. Unde a fost găsit şi ce s-a întâmplat

Un camion cu macara descărca materiale de construcţie în curtea unui localnic din Vlădeşti – Vâlcea când, se pare, că macaraua a atins din greşeală firele de înaltă tensiune. Conducătorul auto s-a electrocutat şi a făcut infarct, iar camionul a luat imediat foc.   

Martorii oculari susţin că o bubuitură puternică s-a auzit până în Râmnicu Vâlcea, Vlădeşti fiind o comună învecinată, din vestul oraşului.

  Pompierii militari au trimis la faţa locului mai multe echipaje pentru intervenţie.

Şoferul a fost găsit sub camion, de unde a fost extras cu mare greutate de către pompieri. Acesta a fost resuscitat zeci de minute, de către paramedici, întrucât atunci când a fost găsit era în stop cardio-respirator. 

  Din păcate, în ciuda eforturilor, nu a putut fi salvat, decesul acestuia fiind declarat în jurul orei 18.00. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani.  

Sursa:adevarul