Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Adolescenți nenorociți cu mopedul

O fată de 12 ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a intrat, duminică seară, cu mopedul pe care îl conducea, într-un stâlp de beton din localitatea Mintiu. Ea a plecat de la locul accidentului, fiind găsită acasă de poliţişti. Fata, dar şi pasagerul de pe moped, un adolescent de 16 ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

“Conform primelor date, o tânără de 12 ani, din Mintiu, care ar fi condus un moped pe drumul judeţean 173B, prin localitatea Mintiu, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare şi ar fi intrat în coliziune cu un stâlp din beton. Imediat după accident, aceasta a plecat de la faţa locului, fiind depistată la domiciliu”, a transmis Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud.  

Totodată, în urma accidentului, un alt pasager, în vârstă de 16 ani, din Rebra, a fost rănit şi transportat la spital. Ulterior, şi fata a fost dusă la spital, fiind rănită şi ea.  

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii rutieri din Năsăud.

Sursasadevarul