CORB Adventure Days 2020 – patru zile de aventură 4×4, la Târgoviște

Corb Adventure Days, a doua etapă din calendarul competițional 2020, va avea loc în perioada 1-4 octombrie, la Târgoviște. Competiția se desfășoară sub egida Ministerului Tineretului și Sportului (M.T.S.), al Federației Române de Automobilism Sportiv (F.R.A.S.) și al Comisiei Naționale de Off Road.

Echipa organizatoare, CORB 44, promite iubitorilor de off road patru zile pline de 4X4. Așteptată cu interes, faza competițională va avea trasee inedite, care vor pune la încercare abilitățile de pilotaj și de navigare ale participanților. Vor fi probe “hot” pentru toate clasele sportive: Standard (A, B și C), Promo, Open, SSV, Extrem și Hobby și o infuzie puternică cu adrenalină pentru cei care au suferit din cauza anulării etapelor precedente, din cauza pandemiei COVID-19. Fiecare zi va fi o provocare și va aduce trasee între 60 și 70 de km lungime. Acestea vor fi diferențiate ca grad de dificultate, în funcție de categoria de participare.

La Clasa Standard echipajele vor parcurge un traseu de aproximativ 70 km /zi, cu un grad de dificultate adaptat acestei clase. Pentru clasa PROMO,  mașinile nu trebuie să fie dotate cu rollcage sau rollbar. Traseul va fi același ca la clasa Standard. La Clasa Extrem, sportivii își vor demonstra abilitățile pe cei aproximativ 60 km pe care îi vor parcurge într-o zi, în timp ce la Open și SSV (Side by Side), sportivii vor avea un traseu zilnic tot de 60 km.

Citeste in continuare pe promotor.ro