Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Un microbuz cu 16 pasageri s-a răsturnat pe DN1, în Prahova

ece persoane au fost rănite într-un accident petrecut miercuri, la primele ore ale dimineţii, pe DN1, în judeţul Prahova. Un microbuz s-a răsturnat la Movila Vulpii.

  În autobuz se aflau 12 pasageri (9 femei şi 3 bărbaţi). În urma evenimentului rutier, au fost transportate la spital 8 femei, potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova.  

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ în cazul conducătorului auto. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale în consecinţă.

 În continuare, trafic restricţionat pe banda nr. 1

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova, accidentul s-a petrecut imediat după trecerea la nivel cu calea ferată de la Movila Vulpii, pe sensul de mers Câmpina-Ploieşti. Microbuzul, în care se aflau 16 persoane, s-a răsturnat după ce a lovit un parapet.

Toate persoanele care se aflau în microbuz au reuşit să iasă afară din maşina răsturnată, dar au primit îngrijiri medicale pe marginea drumului. 10 persoane au fost transportate utlerior la spital cu diferite traumatisme, potrivit ISU Prahova.

În zona accidentului se circulă dirijat.

Sursa:adevarul