Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Accident produs în zona podului Marghiloman

Două maşini au fost serios avariate, iar trei dintre persoanele care se aflau în interiorul lor au fost rănite, în urma unui accident produs în Buzău. Evenimentul a avut loc după ce un şofer a efectuat o manevră imprudentă şi a lovit o maşină care circula regulamentar.

Trei persoane au ajuns la spital, în urma unui accident produs în zona podului Marghiloman

Accidentul a avut loc în apropierea podului Marghiloman, iar potrivit cercetării la faţa locului realizată de poliţişti, de vină ar fi un bărbat de 49 de ani.

Acesta conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii, către Şoseaua Brăilei, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a lovit o maşină condusă de un tânăr de 27 de ani, care venea dinspre centru către Brăila.  Ambele maşini au ajuns în parapetul din zona podului.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a 3 bărbaţi, cei 2 conducători auto şi un pasager din autoturismul condus de şoferul de 49 de ani. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. 

Toate cele trei victime au primit îngrijiri şi au fost supuse unor investigatii medicale, starea lor fiind bună.

Sursa:adevarul