Bărbat găsit mort într-o mașină răsturnată în râpă!

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit mort într-o mașină răsturnată, în Sibiu! Imediat șoferul a fugit de la fața locului! 

masina cazută în râpă

Un grav accident de circulație a avut loc ieri în localitatea Tălmăcel din județul Sibiu. Un bărbat a fost găsit mort, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat într-o râpă!

Bărbat găsit mort într-o mașină răsturnată în râpă!

Noaptea trecută, un grav accident de circulație a avut loc în localitatea Tălmăcel din județul Sibiu. Imediat polițiștii, dar și o ambulanță au ajuns la fața locului, acolo unde au constatat că un bărbat în vârstă de 30 de ani este mort!

De la locul accidentului a dispărut însă șoferul care se afla la volanul mașinii, iar acum autoritățile încearcă să-i dea de urmă, fiind acuzat pentru ucidere din culpă!

“La ora 22:50, în localitatea Tălmăcel, pe DC 61, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul pasagerului dreapta față (un localnic în vârstă de 30 de ani).

Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar imediat după producerea accidentului șoferul a părăsit locul faptei.

Polițiștii nu au reușit să-l găsească până acum”, transmite IPJ Sibiu.

S-a intervenit cu un echipaj de descarcerare!

După ce s-a constatat că bărbatul de 30 de ani era fără viață în mașina implicată în accident s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare pentru a putea să-i scoată trupul din fiarele controrsionate ale mașinii!

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Medicina Legală pentru a fi efectuată necropsia!

Sursa:spynews