Horoscop pentru joi, 15 octombrie 2020

Berbec
Zodia Berbec
O zi in care ar trebui sa te ocupi de relatiile parteneriale si de colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Sunt posibile discutii aprinse, neintelegeri sau stagnări ale unor proiecte importante. Fii prudent, ai rabdare si evita luarea deciziilor grabite! Pana la urma lucrurile se vor rezolva cum iti doresti tu, dar și spre binele celorlalți.

Taur
Zodia Taur
Cuvantul de ordine al zilei este munca. Ai multe treburi de facut si parca muncesti doar tu, iar ceilalti sunt plecati demult in vacanta. Santatea este in vizorul astrelor, iar consultatiile si analizele medicale ar trebui evitate deocamdata. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te de prioritati si bazeaza-te doar pe fortele tale.

Gemeni
Zodia Gemeni
Astazi esti vesel, pus pe șotii si cu dorinta de iubire. Relatiile cu persoana iubita fluctueaza destul de mult si bine ar fi sa fii prudent. Se pot produce despartiri definitive. Altii pot avea de-a face cu odraselele lor. In a doua parte a zilei, se intrezaresc multe treburi la serviciu. Planifica-ti activitatile, insa ai grija sa alternezi perioadele de munca cu cele de odihna.

Rac
Zodia Rac
Daca in prima parte a zilei esti preocupat de treburile casei si problemele membrilor familiei, in a doua parte dorinta de a te ocupa de hobby-urile tale este la cote inalte. Relatia cu persoana iubita poate cunoaste fluctuatii, de aceea se recomanda multa prudenta si discernamant. Spre finalul zilei, organizeaza o mica petrecere pentru cei dragi.

Leu
Zodia Leu
Relatiile cu neamurile sau prietenii apropiati sunt la ordinea zilei pentru tine. Sunt posibile discutii aprinse, de aceea fii prudent si nu te implica in problemele celorlalti. Functie de caz, revin in discutie chestiunile specifice unor forme de scolarizare. Atentie ca nu iti sunt sustinute examenele si interviurile! Incearca sa vorbesti concis si direct la subiect.

Fecioara
Zodia Fecioara
Chestiunile financiare sunt preocuparea ta de astazi. Este vorba despre banii castigati din munca proprie sau despre conditiile de la un loc de munca. Exista multe nemultumiri in acest segment de viata, insa ai incredere ca vor veni si vremuri mai bune. Atentie ca energia vitala fluctueaza destul de mult! Dozeaza-ti eforturile.

Balanta
Zodia Balanta
Energiile zilei iti ofera forta, stralucire si pofta de a te implica si in problemele celorlalti. Bine ar fi sa te ocupi doar de tine insuti. Prudenta in relatiile cu familia. Sunt posibile conflicte greu de tinut in frau. Spre sfarsitul zilei se intrezaresc chestiuni financiare legate de serviciu. Veștile privind remuneratia muncii tale sunt controversate.

Scorpion
Zodia Scorpion
O zi in care ai nevoie de liniste, odihna si singuratate. Este mai dificil sa relationezi cu altii sau sa te implici in activitati deosebite. Starile tale de spirit fluctueaza destul de mult si bine ar fi sa nu lasi sa se observe asta. Privesti partea frumoasa a lucrurilor din viata ta si evita provocarile celorlalti. Spre seara iti poti gasi linistea alaturi de membri familiei.

Sagetator
Zodia Sagetator
Prietenii si protectorii sunt prin preajma. Cu toate ca nu prea ai tu chef de ei, totusi fii atent la ce se petrece in acest segment de viata. Ti se pot oferi informatii sau sfaturi bune, privind locul de munca. Dialogurile contradictorii vor fi la cote inalte. Sunt momente bune pentru a te gandi, pe indelete, cum să-ți îmbunătățești viata.

Capricorn
Zodia Capricorn
Relatiile cu sefii sau autoritatile sunt tema principala de astazi. Exista multe nemultumiri legate de cariera, insa lucrurile se pot remedia, daca stii cu adevarat ce vrei. Imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit, de aceea fii prudent si evita combativitatea sau tonul sarcastic. Bazeaza-te doar pe fortele tale si nu îți divulga intențiile de viitor.

Varsator
Zodia Varsator
Dorința de studiu aprofundat este prezentă. Iti sunt favorizate demersurile specifice formelor de scolarizare pe termen lung. Relatiile cu strainatatea sunt la ordinea zilei, dar nu asa cum ti-ai dori tu. In a doua parte a zilei, un sef te poate provoca la o discutie vizavi de modul in care iti desfășori activitatea la serviciu. Prudență și răbdare față de tot ce ține de muncă.

Pesti
Zodia Pesti
Chestiunile financiare te preocupa intreaga zi. Este vorba despre achitarea datoriilor de orice fel sau, in functie de caz, pot intra in discutie mostenirile sau partajele. Ai idei bune, forta in cuvinte, dar incearca să asculti si parerile celorlalti. Spre sfarsitul zilei, dorinta de rafinare sufleteasca prinde contur. Cineva din strainatate iti poate oferi informații contradictorii.

sursa: astrocafe.ro