Drama unei cântăreţe de 22 de ani, moartă într-un accident rutier

Denisa Gog, solistă şi dansatoare la ansamblul folcloric din Dumbrăviţa, comună aflată la marginea Timişoarei, a murit joi, într-un tragic accident rutier petrecut în localitate.

Drama unei cântăreţe de 22 de ani, moarte într-un accident rutier VIDEO

Un grav accident rutier a avut loc joi după-amiază în localitatea Dumbrăviţa, aflată la marginea Timişoarei. În accident şi-a pierdut viaţa Denisa Gog, o tânără de 22 de ani din Dumbrăviţa, solistă şi dansatoare la ansamblul folcloric din localitate.

Potrivit unui apropiat al Denisei, accidentul a avut loc la scurt timp după ce tânăra a plecat cu maşina de acasă. Potrivit Poliţiei, accidentul a fost provocat de un tânăr care conducea o autoutilitară şi nu a acordat prioritate de trecere într-o intersecţie. „Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani care se deplasat pe strada Mozart. În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Potrivit profilului său de Facebook, dar şi unor înregistrări de pe Youtube, Denisa era foarte pasionată de dansuri şi de muzica populară. Într-un interviu din 2019, la postul local de televiziune, Dumbrăviţa TV, Denisa declara că pasiunea pentru folclor e moştenită din familie.

„Arta dansului pentru mine a fost ceva insfulat de la părinţi, de la bunici. Tot neamul meu a fost de dansatori sau cântăreţi. La 14 ani am început în Ansamblul Timişul. De când mă ştiu, eram la dans. Mi s-a insuflat această plăcere. Am simţit nevoia să fac asta. Pe partea cu cântatul, am avut susţinere maximă şi merg înainte”, declara Denisa Gog în interviul de la Dumbrăviţa TV. Vestea morţii Denisei a căzut ca un trăsnet pentru cei care au cunoscut-o.

„Nu pot să cred că nu mai eşti printre noi, Denisa. Ai plecat prea devreme lăsând în urma ta foarte multa durere. Dumnezeu să te odihnească în pace, drum lin spre cer. Dumnezeu să le dea putere părinţilor tăi să poată trece peste această pierdere”, a scris unul dintre cunoscuţii tinerei.

„Nu mai am cuvinte, un om bun si curat! Dumnezeu să te odihnească în pace Denisa. Am aflat cu durere de trecerea în nefiinţă a colegei noastre de cântec”, este un alt mesaj de pe pagina de Facebook a Denisei Gog. 

Video aici