Pieton rănit într-un accident. Victima se deplasa pe o stradă din municipiul Târgu Jiu

Un pieton a fost rănit, aseară, în urma unui accident care a avut loc pe o stradă de la intrarea din municipiul Târgu Jiu.

Şoferul, în vârstă de 31 de ani, a sunat la poliţie pentru a sesiza că a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu victime.

  „Echipa operativă constituită la nivelul subunităţii s-a deplasat la locul evenimentului, iar din cercetările efectuate a reieşit faptul că, bărbatul, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Severinului, din municipiul Târgu Jiu, din direcţia municipiului Motru către municipiul Târgu Jiu, ar fi acroşat un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Tîrgu Jiu care s-ar fi deplasat neregulamentar, în calitate de pieton, pe partea carosabilă.  

În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pietonul neputând fi testat din motive medicale, ulterior celor două persoane fiindu-le recoltate probe biologice de sânge.  

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Sursa:adevarul