Accident rutier mortal la Iași

În această dimineaţă, pe raza judeţului Iași a avut loc un accident rutier mortal. Vorbim despre faptul că în zona Castelul de apă, la limita dintre județul Neamț și județul Iaşi, autorităţile au fost anunţate de producerea unui eveniment rutier.

Veniţi la fața locului, autorităţile au constatat faptul că sub un autoturism se află o femeie. După ce au scos persoana de sub mașina, echipajele de prim ajutor au constatat că persoana este decedată.

O femeie a murit într-un accident rutier mortal la Iași

Evenimentul rutier a avut loc în afara localităţii Mircești din județul Iași. Accidentul s-a produs pe E 85, în zona Castelului de apă. La ora 5.56, pompierii au fost alertați de acest eveniment. La fața locului s-au deplasat, ținând cont de distanța mai mică, pompierii din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. Pompierii au extras de sub autoturism o persoană fără semne vitale:

În această dimineață,  în jurul orei 05:56, prin apel la 112, pompierii au fost înştiinţaţi despre producerea unui accident rutier, pe E 85, în zona Castelului de apă. În urma accidentului rutier produs o persoană a rămas blocată sub un autovehicul.  La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj cu ambulanță SAJ. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, au extras de sub autoturism o persoană (o femeie), fără semne vitale.

Sursa:bzi